Kako do resne zveze in poroke?

Resna zveza

Večina si nas želi v življenju spoznati popolnega partnerja, imeti z njim družino in varen dom, kamor se vračamo vsak dan. Nekateri svojo večno ljubezen spoznajo povsem po naključju, spet drugi morda nekoliko bolj premišljeno. Govorimo seveda o uporabi spletnih zmenkov.

Pa je na ta način sploh mogoče priti do resne zveze in morda celo večne zaobljube? Rekli bi, da vsekakor, a vendarle odvisno od tega, kje iščemo partnerja in na kakšen način. V prvi vrsti mora vsak pri sebi razčistiti s tem, kakšna zveza ga zanima.

Ste za resno?

Obstajajo ljudje, ki si nadvse želijo resnega partnerja, a tudi takšni, ki morda potrebujejo le prijateljstvo, iz katerega bi se kasneje razvilo kaj več. In kakšna je razlika? Razlika je v tem, da lahko oboje iščemo na spletnih portalih za samske, kot je ona-on.com, a s pomembno razliko.

Ona-on.com
Do resne zveze z uporabo spletne aplikacije Ona-on.com.

Tisti, ki iščejo resno zvezo, bodo precej kmalu to jasno izpostavili. Ali v spletnem klepetu ali pa na zmenku v živo. Dogaja se, da se srečata dve osebi, ki nimata popolnoma enakih želja za začetek in takšnega zmenka je nato dokaj hitro konec. Čisto nič ni narobe z iskanjem prijateljstva, ki bi se morda kasneje razvilo v kaj več. Težava je v različnih pričakovanjih.

Nekateri so zgolj za romanco in dopisovanje

Lahko bi rekli, da so na spletnih portalih za samske zares različni karakterji ljudi. In to je seveda dobrodošlo, sicer bi bil naš svet preveč enoličen. Tisti, ki iščejo romanco, hrepenijo po trenutkih z všečno osebo, s katero pa se (vsaj na začetku) vendarle ne bi resno vezali.

Za tiste, ki jih zanima zgolj resna zveza, je to kar nekoliko nesprejemljivo. Obstaja pa še skupina ljudi, ki išče nove prijatelje in nekoga za dopisovanje ter krajšanje časa. Čeprav bi morda menili drugače, pa se tudi iz dopisovanja lahko rodi lepa zgodba in morda celo kakšna resnejša partnerska zveza, ki jo krona poroka.

Vzemite si čas

Hitenje je največja napaka pri iskanju partnerja za resno zvezo. Nekateri so enostavno preveč neučakani, ne zmorejo biti sami in jih bremeni samski status. To se opazi tudi v komunikaciji ter hitenju, s katerim pa na žalost odvrnejo marsikaterega snubca ali simpatijo.

Za te reči si je potrebno vzeti čas, kajti ljubezen zori iz dneva v dan. Preden za nekoga rečemo, da smo z njim v resni zvezi, ga moramo dobro spoznati. In seveda velja tudi obratno. Medsebojni odnos naj se razvija po naravni poti, dopustite svojim čutom in čustvom, da povedo, kdaj je pravi čas za naslednji korak v vašem življenju.

Je vaš cilj poroka?

Morda malce »pretrdo«. Zahtevati od nekoga, da se poroči, verjetno ni najbolj pametno. Čeprav gre za nadvse romantično idejo, pa lahko z njo marsikoga prestrašite. Tudi takšnega, ki bi se morda poročil, a nikakor ne bi želel tega sprejeti kot pogoj, da se sploh začne spoznavati z vami.

Do poroke naj vodi naravna pot. Tudi pari, ki niso uradno vezani, so lahko v življenju zelo srečni in imajo krasne družine. Pomembno je, da oba čutita enako.

Kako do resne zveze in poroke?