Promocijski ali delovni brezrokavniki

Brezrokavnik

Za delo so običajno potrebna oblačila, ki so topla in praktična. Biti morajo funkcionalna in skrbeti, da nam je v njih udobno, poleg tega pa izpolnjevati še kakšno drugo potrebo, na primer zagotavljati primerno število žepov za orodje, potrebščine in podobno. Največkrat imamo v takšnem primeru v mislih delovne kombinezone, ki pa za marsikateri poklic ali delovno mesto niso najbolj primerni, poleg tega pa tudi niso kaj prida sodobni. Marsikdo se zato raje odloči za delovne hlače, poleg katerih se lahko nosijo ali jakne ali brezrokavniki. Tako se je z oblačili veliko lažje prilagoditi posamezni vrsti dela in tudi različnim vremenskih razmeram. Lahko se oblečemo v plasteh, torej po vzoru čebulice.

Hlače z jakno ali brezrokavnikom?

Delovne hlače so običajno udobne, imajo dovolj praktičnih žepov, pogosto ojačana področja na kolenih ali zadnjici, včasih pa se lahko tudi hitro iz dolgih spremenijo v kratke. Da bi bil tudi zgornji del tako praktičen, so na voljo različne jakne, ki so lahko tipične delovne ali pa gre hkrati za promocijski tekstil, s katerim zaposleni tudi oglašujejo podjetje oziroma blagovno znamko, za katero delajo. Promocijski in delovni tekstil je običajno iz materialov, ki so topli, vodoodporni in ne prepuščajo vetra, kar se tiče samega kroja, pa so gotovo najbolj praktične jakne, ki lahko z odstranitvijo rokavov postanejo tudi praktični brezrokavniki. Zlasti v prehodnih obdobjih je pri delu, kjer se zaradi fizične aktivnosti nekoliko segrejemo, jakna odveč, brezrokavnik pa je priročen, saj nas greje le po trupu. Še posebej nas greje po križu oziroma ledvičnem delu, kjer se hitro ohladimo, posledice pa niso nič kaj prijetne.

  • Delovni brezrokavnik Regatta Rockstone II

Delovni brezrokavniki pa so lahko tudi povsem samostojni, kar je pri pogosti uporabi še bolje. Pri podjetju Habeco, ki nudi pester program promocijskih izdelkov, tudi promocijskega tekstila, lahko na primer izberete med zimskimi brezrokavniki, ki imajo toplo polnilo in so modno prešiti. Odločite se lahko za brezrokavnike iz toplega flisa, iz materialov, ki zadržujejo veter, ali pa iz najrazličnejših platen. Izbira je seveda odvisna od namembnosti uporabe. Njihovi brezrokavniki so primerni tako za moške kot za ženske, na voljo v mnogih barvah, najbolje pa je to, da pri njih poskrbijo tudi za dotisk ali vezenje. Tako lahko brezrokavniki nosijo vaš logotip oziroma ime podjetja ali blagovne znamke, poleg tega pa so lahko tudi personalizirani. Če z njimi opremite vse svoje zaposlene, ni zapis imena nikoli odveč.

Brezrokavniki so modni tudi za prosti čas

Ženski brezrokavnik Regatta StageSeveda brezrokavnik ni namenjen zgolj delu, temveč ga marsikdo z veseljem obleče tudi za prosti čas. Sprehodi, planinski izleti, sprehod psa, hiter skok v trgovino, delo na vrtu – vedno pride prav vrhnje oblačilo, ki nas prijetno pokrije preko križa oziroma ledvic.

Brezrokavniki se podajo tako k džinsu kot k trenirki. To je zagotovilo, da se bo oblačilo, ki ga podarite v promocijske namene, vedno nosilo, torej bo vaš logotip viden na najrazličnejših lokacijah in pri najrazličnejših aktivnostih. Debelejše, podložene »jakne brez rokavov« se nosijo predvsem zunaj, medtem ko pride tanjši in mehkejši izdelek iz flisa prav tudi v notranjih prostorih, na primer takrat, ko se ogrevalna sezona še ni pričela, nas pa že nekoliko hladi.

Promocijski ali delovni brezrokavniki